28. 02. 2012

Predstavitev 1 GHz osciloskopa serije 3000-X in  DVM razširitve 

 

Agilent je predstavil štiri nove modele 1 GHz osciloskopov iz družine InfiniiVision 3000-X. Ti novi inštrumenti so namenjeni uporabnikom, ki potrebujejo osciloskope z večo pasovno širino, pri čemer pa so cene primerljive s cenami 500 MHz modelov drugih vodilnih proizvajalcev. Tako model DSOX3102A dobite že za 7.784 EUR*.

Nove modele osciloskopov dopolnjuje tudi nova aktivna sonda. S ceno 778 EUR* bo dostopna tudi kupcem z manĄšim proračunom.

Osciloskopi družin 2000-X in 3000-X bodo sedaj lahko nadgrajeni tudi s cenovno dostopnim, integriranim trimestnim digitalnim voltmetrom. S to nadgradnjo bo na voljo tudi petmestni števec. Obe možnosti sta dosegljivi na standardnem vhodu. Meritve niso povezane s proženjem osciloskopa in omogočajo istočasno prožene osciloskopske meritve in uporabo voltmetra. Meritve napetosti z voltmetrom so vedno na voljo na zaslonu, kar omogoča hitro in enostavno karakterizacijo opazovanega signala.

Opcija DVM je na voljo že za slabih 59 EUR*.

Oglejte si osciloskope v akciji na YouTube.

* cene so brez DDV

15. 02. 2011

Agilent Technologies je danes v skupini osciloskopov InfiniiVision predstavil dve novi družini osciloskopov, ki postavljajo popolnoma nove standarde za tovrstno merilno opremo. Primerjavo osnovnih značilnosti obeh novih družin in že uveljavljene družine 7000B podaja spodnja tabela:

NOVO! - družina 2000-X

NOVO! - družina 3000-X

družina 7000B

2 GSa/s

4 GSa/s

4 GSa/s

100 k točk

do 4 M točk

8 M točk

2 ali 4 analogni kanali

2 ali 4 analogni kanali

2 ali 4 analogni kanali

možno 8 digitalnih vhodov

možno 16 digitalnih vhodov

možno 16 digitalnih vhodov

8,5” WVGA zaslon

8,5” WVGA zaslon

12,1” XGA zaslon

50.000 osvežitev/s

1.000.000 osvežitev/s

100.000 osvežitev/s

možen signalni generator

možen signalni generator

/

možne testne maske

možne testne maske

možne testne maske

možen segmentni spomin

možen segmentni spomin

možen segmentni spomin

/

možnost dekodiranja serijskih vodil

možnost dekodiranja serijskih vodil

/

“search & navigate”

“search & navigate”

13. 11. 2012

Agilent Technologies je danes predstavil navdušujočo novost: novo družino osciloskopov InfiniiVision 4000-X, ki zopet postavlja nove standarde za tovrstno merilno opremo. Osveževanje spomina je 20-krat hitrejše kot pri primerljivih osciloskopih. Izjemno preglednost vam jamči 12,1-colski, na dotik občutljivi (kapacitivni) zaslon. Omogoča InfiniiScan, inovativno strojno bazirano proženje na cono, določeno z dotikom zaslona. Navedene lastnosti vam skupaj z intuitivnim uporabniškim vmesnikom omogočajo hitrejšo pot do odgovorov. Varnost vašega nakupa vam zagotavlja popolnoma nagradljiv koncept
‘5 inštrumentov v enem’.

Oglejte si video predstavitev.

Osnovne značilnosti družine 4000-X:

Hitrost:

 • 1.000.000 osvežitev spomina na sekundo
 • pametna MegaZoom IV tehnologija spomina
 • segmentirani spomin – standardno

Uporabnost:

 • kapacitivni zaslon na dotik – prvi v branži
 • 12,1-colski zaslon – največji v branži
 • z dotikom določljivo consko proženje InfiniiScan

Integracija:

 • integriran ‘5-v-1’ inštrument – edini v branži
 • popolnoma nadgradljiv inštrument (do 1,5 GHz) – edini v branži
 • vodilne aplikativne rešitve

Če želite več informacij, predstavitev osciloskopa v živo ali ponudbo, nas pokličite ali nam pošljite elektronsko sporočilo.

1. 3. 2013

S ponosom vam sporočamo, da velja pri našem partnerju, največjem proizvajalcu testne in merilne opreme Agilent Technologies (nekdanji Hewlett Packard) od 1. marca 2013 dalje za
vso merilno opremo standardna, brezplačna 3-letna garancija.

Agilentova kakovost

 • Stalne izboljšave kakovosti so od leta 2002 do 2012 zmanjšale število odpovedi na polovico.
 • Zadovoljstvo kupcev se neprenehoma povečuje.
 • Kupci postavljajo Agilent na prvo mesto glede na kakovost in podporo RF in mikrovalovne opreme.

Zanesljivost in standardna triletna garancija podpirata poslovne cilje uporabnikov

 • Povečano zaupanje v delovanje inštrumentov.
 • Nižji skupni stroški nakupa in uporabe.
 • Enostavnejši postopek servisiranja, če je sploh potrebno.

 

Agilentovi načrti zagotavljanja garancije in kalibracije zagotavljajo, da inštrumenti vedno delujejo in ustrezajo specifikacijam

 • Nižja cena ob nakupu inštrumenta.
 • Prioritetno servisiranje in enostavni postopki.
   

Odločite se za zanesljivo izbiro. Izberite Agilent!

ThreeYearWarrantySeal
AssurancePlans

7. 1. 2014

KEYSIGHT TECHNOLOGIES –
novo podjetje, ki izhaja iz uveljavljenega podjetja Agilent Technologies!

V lanskem letu, 19. septembra, je proizvajalec Agilent Technologies oznanil svojo namero, da se bo razdelil v dve ločeni podjetji; prvo bo prevzelo področje merilnih inštrumentov, namenjenim predvsem kemijskim analitskim laboratorijem in laboratorijem za molekularno biologijo, drugo podjetje pa bo prevzelo razvoj, proizvodnjo, servis in prodajo inštrumentov, namenjenih meritvam v elektroniki.

Ron Nersesian, predsednik in izvršni direktor novega podjetja za proizvodnjo merilne opreme za elektroniko, ki izhaja iz Agilent Techologies, je 7. januarja letos  oznanil ime novoustanovljenega podjetja: Agilentov T&M del bo samostojno nastopal pod imenom Keysight Technologies!

Zaenkrat bosta proizvodnja in trženje opreme za meritve v elektroniki še potekali pod znamko Agilent, po ustanovitvi novega podjetja pa bo novo ime zastopalo enake vrednote, kot ste jih bili navajeni pretekla leta pri Agilentu: razvoj vrhunskih izdelkov, preverjena kakovost in strokovna podpora bodo na prvem mestu – prav tako kot vi, spoštovani uporabniki.


več ...

29. 4. 2014

Agilent predstavlja novi družini vrhunskih osciloskopov – 6000-X in Infiniium-S

Agilent nadaljuje svojo pot do najboljšega in največjega ponudnika osciloskopov. Danes je predstavil dve novi družini osciloskopov. Družina InfiniiVision X-6000 je namenja predvsem boljšemu opazovanju signalov do frekvence 6 GHz, družina Infiniium Infiniium-S pa je osciloskop z boljšo signalno integriteto in več možnostmi analize signalov.Družina InfiniiVision 6000-X predstavlja prenosne osciloskope za splošne namene, z višjo zgornjo frekvenco. Postavlja nove mejnike: odlično razmerje med zmogljivostjo in ceno, izvrstna vizualizacija signalov, integracija šestih inštrumentov v enem, možnost naknadne nadgradje. Osciloskope odlikuje neverjetna hitrost osveževanja slike z unikatnim strojnim conskim proženjem. Uporabnike bo navdušil 12,1-colski kapacitivni zaslon na dotik in uporabniški vmesnik. Možnost krmiljenja osciloskopov z glasom (v številnih jezikih) omogoča prostoročno uporabo inštrumenta.

Družina Infiniium Infiniium-S bo navdušila s superiornimi meritvami lastnosti signalov. Kombinacija 10-bitnega analogno-digitalnega pretvornika, najhitrejšega na svetu, in nizkošumne vhodne stopnje zagotavlja višjo natančnost merjenja signalov kot jo omogoča katerikoli drugi osciloskop na svetu. Družina Infiniium-S omogoča tudi opazovanje malih signalov z večjo točnostjo kot katerikoli drugi osciloskop. Točnost časovne baze omogoča najtočnejše časovne meritve na svetu. Uporabniški vmesnik in nova generacija osciloskopskih sond še dodatno razširjata uporabnost družine.

6. 12  2014

Agilent – del za meritve v elektroniki – je postal

Keysight-logo

Podjetje Keysight Tehnologies je danes objavilo, da je del Agilenta, ki se ukvarja z meritvami v elektroniki, začel delovati pod imenom Keysight. Podjetje bo v celoti v lasti Agilenta do začetka novembra 2014, ko se bo odcepilo in začelo kotirati na Newyorški borzi (NYSE).
Ob ločitvi dela Agilenta za elektronske meritve je Ron Nersesian, predsednik uprave in izvršni direktor podjetja, izrazil zavedanje novega podjetja o odgovornosti in zaveze do strank, delničarjev in delavcev podjetja. Podjetje bo svojim strankam in partnerjem tudi v bodoče zagotavljalo enako vrhunske in inovativne izdelke in rešitve, kot so jih v preteklosti pod imenoma Hewlett-Packard in
Agilent Technologies.
 

Ron Nersesian
KEYSIGHT_Logo_Tagline

Ron Nesersian, predsednik uprave in izvršni direktor podjetja, orisuje spremembe in pomen le-teh za stranke Keysight-a. Tu si lahko ogledate video.

Copyright Amiteh d.o.o. 2012-2020
Zadnja sprememba: november 2022
Zemljevid strani

Brnčičeva ulica 13
1231 Ljubljana Črnuče
Tel: +386 (0) 590 17571 prodaja@amiteh.com

Osciloskopi družine 4000-X omogočajo uporabo številnih sond. Na voljo so pasivne, tokovne, visokonapetostne ter asimetričnih in diferencialne aktivne sonde
(npr. N2795A in N2796A).

Ob vsakem osciloskopu dobite za vsak kanal brezplačno 700 MHz-no pasivno sondo N2894A.