O Amitehu

Smo mlado podjetje, vendar se kljub temu lahko pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami  naših sodelavcev na področju meritev, merilne tehnologije in merilne opreme za elektroniko, telekomunikacije in visokofrekvenčno tehnik.

Keysight technologies

Ponosni smo, da smo za področje Slovenije edini pooblaščeni partner vodilnega svetovnega proizvajalca merilno-preizkuševalne opreme Keysight Technologies.

Kot Keysightov partner smo poleg prodaje opreme odgovorni tudi za podporo – svetovanje, vzdrževanje in servisiranje v garancijskem roku in izven njega. Poskrbimo tudi za kalibracijo opreme.

Odlične povezave s številnimi drugimi proizvajalci merilne opreme zagotavljajo našim kupcem zanesljivo pomoč pri izbiri merilne opreme, pa tudi pri njeni uporabi in vzdrževanju.

Pripravljeni smo vam pomagati z vsemi svojimi izkušnjami in znanjem.

Vaša povpraševanja lahko posredujete na naslov
 prodaja.

Za tehnične in servisne informacije smo vam na voljo na naslovu
 podpora.

Odpadna električna in elektronska oprema (OEEO) je zaradi svoje sestave in vsebnosti nevarnih sestavin posebna vrsta odpadkov, zato jo je potrebno ločevati od ostalih odpadkov ter ustrezno obdelati in predelati. V ta namen vas obveščamo, da lahko vašo odsluženo električno in elektronsko opremo brezplačno oddate v zbiralnice družbe ZEOS d.o.o., ki v našem imenu zagotavlja ustrezno ravnanje z OEEO. Vam najbližjo in najustreznejšo lokacijo oddaje OEEO ter ostale informacije lahko najdete na povezavi www.zeos.si .

reciklaza
Amiteh-facebook-logo

Copyright Amiteh d.o.o. 2012-2020
Zadnja sprememba:marec 2020
Zemljevid strani

Brnčičeva ulica 13
1231 Ljubljana – Črnuče
Tel: +386 (0) 590 17571 prodaja@amiteh.com