Amiteh > Ponudba > GW Instek
instek-banner-2

GW Instek

Good Will Instruments so že od leta 1975 prvi in največji specializirani proizvajalec testne in merilne opreme na Tajvanu. Danes imajo v proizvodnji več kot 300 različnih produktov, od osciloskopov, analizatorjev spektra, osnovnih inštrumentov do video nadzornih sistemov. Po svetu so se razširili s podružnicami na Kitajskem, v Ameriki, na Japonskem, v Koreji, na Nizozemskem in v Maleziji, njihovi produkti pa so na voljo v več kot 80 državah sveta.

Z usmeritvijo na visoko kvalitetno, a cenovno dostopno opremo za izobraževalni in industrijski trg, so si pridobili sloves zanesljivosti, celovitosti in inovativnosti. Za svoje delo so prejeli več nagrad, med njimi najvišje odlikovanje za srednja in majhna podjetja, ki ga podeljuje tajvansko ministrstvo za gospodarstvo.

Portfelj

MDO-2000EOsciloskopi in kombinirani inštrumenti
Digitalni, analogni, ročni ali realnočasovni, ki kombinirajo najboljše lastnosti analognih in digitalnih naprav, s pasovnimi širinami od 20 do 500 MHz.
Kombinirani inštrumenti združujejo osciloskop, analizator spektra, ki presega zgolj funkcijo FFT, funkcijski generator in digitalni multimeter. 

 

GSP-9330

Analizatorji spektra
Izkoristite izbiro v frekvenčnem področju 9 kHz–3,25 GHz, veliko temperaturno stabilnost, izjemno hitrost in obširne možnosti izvedbe naprednih meritev. Model GPT-9330 je namenjen posebej EMI meritvam, na voljo so tudi različni paketi pripomočkov zanje.

 

AFG-2100Signalni viri
Generatorji poljubnih signalov in funkcijski generatorji, izvedeni v različnih tehnologijah od klasičnega DDS do analognega. Ponujajo pasovne širine do 320 MHz in vzorčevanje do 250 MSa/s. Na voljo so tudi kot vtiči v USB.

 

Napajalniki in elektronska bremenaPLR Series
Izbira je obširna - enosmerni ali izmenični napajalniki ter elektronska bremena, z možnostjo programiranja ali brez, z najrazličnejšimi kombinacijami moči, toka in napetosti. Mogoče jih je montirati v 19" ohišja ali skriti v najmanjšo nišo na mizi. Posebej izstopa ponudba modularnih bremen za analizo nizkih tokov (do 2 A) v družini PEL-2000A.

LCR-8000GLCR merilniki
Manjši, lažji in ugodnejši od drugih znamk, še vedno omogočajo meritve pri do 2 MHz in osnovno točnost do 0,05 %, s čemer zadovoljijo večino industrijskih potreb. Navdušila vas bo tudi ročna različica.

 

GDM-8261AMultimetri
Namizni inštrumenti za vsak žep, s prikazom od 3,5 do 6,5 mest in legendarnim dizajnom. Razočarali vas ne bodo niti v ročni izvedbi ali v obliki manjših tokovnih klešč, namenjenih meritvam na kablih.

 

GPT-9900Varnostni testerji
Zagotovite varnost svojih naprav! GW Instekovi testerji vam omogočijo testiranje obremenitve z napetostjo, preboja skozi izolacijo in povezave na maso. Na voljo je tudi samostojen merilnik toka puščanja.

Drugi merilnikiGUT-6000B
GW Instek ponuja tudi merilnike za miliohmskopodročje, merilnike za milivoltno področje izmenične napetosti, avtomatske testerje tiskanih vezij, merilnik toka z uporom, avtomatski merilnik popačenja, frekvenčne števce, logične sonde in merilnike moči.

Podrobnosti o GW-Instekovih izdelkih lahko najdete vspodnjih katalogih.

GW-Instek_GeneralCatalog_2020
GW-Instek_SHORTFORM_2020_V1
GW-Instek_PowerSuppliesCatalog_2019

Splošni katalog

Kratki katalog

Katalog napajalnikov

Copyright Amiteh d.o.o. 2012-2020
Zadnja sprememba: november 2022
Zemljevid strani

Brnčičeva ulica 13
1231 Ljubljana Črnuče
Tel: +386 (0) 590 17571 prodaja@amiteh.com