Amiteh > Ponudba > Keysight

Amiteh je Keysightov partner za področje Slovenije!

Keysight_AuthorizedTechnologyRepresentative
Keysight_AuthorizedDistributor

Keysight Technologies (nekdanji Agilent EMG) je korporacija, ki ponuja vrhunsko merilno opremo, rešitve in storitve. Na svojem področju imajo 75 let tradicije, ki izhaja še iz časa izvornega podjetja Hewlett-Packard (HP). Danes imajo v portfelju domala vsakršen tip merilne naprave, pripomočka ali programske rešitve.

Osciloskopi, analizatorji, merilniki

Napajalniki, viri in generatorji

PXI, AXIe in modularne rešitve

Programska oprema

Drugo

razni-instrumenti

Podjetje Keysight Technologies je nastalo 1. 8. 2014 z odcepitvijo (spin-off) od korporacije Agilent Technologies. Tako Keysight nadaljuje dolgoletno zgodovino inovacij, vrhunske tehnologije in kakovosti, ki sta jo leta 1938 začela ustanovitelja slovite korporacije Hewlett-Packard Bill Hewlett in Dave Packard. Tako je iz malega podjetja, ki je začelo poslovati v garaži, nastalo svetovno znano podjetje, ki danes služi svojim strankam v več kot 100 državah sveta in zaposluje skoraj deset tisoč delavcev.

Keysight ima z zapuščino Hewlett-Packarda in Agilenta že dolgo vodilno vlogo proizvajalca elektronske merilne opreme in rešitev za področja brezžičnih komunikacij, vesoljske tehnologije, obrambnih sistemov in industrije polvodnikov.

Kot vodilni proizvajalec z lastnim razvojem in proizvodnjo je bil Keysight prvi, ki je na svojih izdelkih standardno ponudil 3 leta garancije. Z dokupom opcij je mogoče garancijo podaljšati tudi na 5, 7 ali 10 let.

Hewlett-Packard
HP-logo

William R. Hewlett in David Packard sta pred 75 leti ustanovila znamenito podjetje Hewlett-Packard, katerega naslednik je Keysight Technologies.

Copyright Amiteh d.o.o. 2012-2020
Zadnja sprememba:marec 2020
Zemljevid strani

Poiščite nas na Facebooku!

Amiteh-facebook-logo

Brnčičeva ulica 13
1231 Ljubljana – Črnuče
Tel: +386 (0) 590 17571 prodaja@amiteh.com