Amiteh > Ponudba > Keysight
Keysight_AuthorizedDistributor

Amiteh je pooblaščeni Keysightov partner za Slovenijo

Keysight Technologies (nekdanji Agilent EMG) je korporacija, ki ponuja vrhunsko merilno opremo, rešitve in storitve. Na svojem področju ima 85 let tradicije, ki izhaja še iz časa izvornega podjetja Hewlett-Packard (HP). Danes imajo v portfelju domala vsakršen tip merilne naprave, pripomočka ali programske rešitve.

V nadaljevanju je pregled zanimivejših izdelkov, za popoln pregled pa obiščite spletno stran proizvajalca ali pa nas pokličite.

Keysight_osciloskopi

Osciloskopi, analizatorjiin merilniki

Keysight_generatorji

Napajalniki, viri in generatorji

Keysight_modular

Modularni, PXI in AXIe izdelki

Keysight_software

Programska oprema

Keysight_druga-oprema

Druga oprema

Podjetje Keysight Technologies je nastalo 1. 8. 2014 z odcepitvijo (spin-off) od korporacije Agilent Technologies. Tako Keysight nadaljuje dolgoletno zgodovino inovacij, vrhunske tehnologije in kakovosti, ki sta jo leta 1938 začela ustanovitelja slovite korporacije Hewlett-Packard Bill Hewlett in Dave Packard. Tako je iz malega podjetja, ki je začelo poslovati v garaži, nastalo svetovno znano podjetje, ki danes služi svojim strankam v več kot 100 državah sveta in zaposluje skoraj deset tisoč delavcev.

Keysight ima z zapuščino Hewlett-Packarda in Agilenta že dolgo vodilno vlogo proizvajalca elektronske merilne opreme in rešitev za področja brezžičnih komunikacij, vesoljske tehnologije, obrambnih sistemov in industrije polvodnikov.

Kot vodilni proizvajalec z lastnim razvojem in proizvodnjo je bil Keysight prvi, ki je na svojih izdelkih standardno ponudil 3 leta garancije. Z dokupom opcij je mogoče garancijo podaljšati tudi na 5, 7 ali 10 let.

Hewlett-Packard
HP-logo

William R. Hewlett in David Packard sta pred 75 leti ustanovila znamenito podjetje Hewlett-Packard, katerega naslednik je Keysight Technologies.

Copyright Amiteh d.o.o. 2012-2023
Zadnja sprememba: oktober 2023

Poiščite nas na družabnih omrežjih!

LinkedIn-Blue-21@2x
Amiteh-facebook-logo

Brnčičeva ulica 13
1231 Ljubljana Črnuče
Tel: +386 (0) 590 17571 prodaja@amiteh.com