Seminarji na zahtevo

Keysight redno posodablja svojo knjižnico izobraževalnih gradiv in člankov ter spletnih seminarjev. Vsa gradiva v obliki dokumentov, odgovorov na vprašanja in videov so dostopna preko njihovega portala Industries and Technologies. V Amitehu zlasti priporočamo njihovo serijo RF Design and test.

 

seminarji - razno

Amitehov izbor spletnih seminarjev

Uporaba osciloskopov za merjenje integritete signalov na zbirni letvi

RF meritve, za katere niste vedeli, da jih lahko opravi vaš osciloskop

Seminar - Integriteta signalov na zbirni letvi

Spoznajte, katere lastnosti osciloskopov – od dela za zajem do vrha sonde – omogočajo točnejše in popolnejše testiranje signalov na zbirnih letvah. Seminar ponuja vpogled v orodja in tehnologije, ki vam bodo pomagali določiti periodične in naključne motnje, ki izvirajo v vašem sistemu in se sklapljajo na zbirni letvi.

RF meritve s Keysight osciloskopi


Naučite se opraviti najboljše RF meritve z osciloskopom. Poglobite svoje znanje o možnostih FFT, ki jih ima vaš osciloskop, in spoznajte, kakšne možnosti FFT imajo novejši osciloskopi. Naučite se povezati vaš osciloskop s programsko opremo za spektralno analizo za napredne RF meritve.

 

Novo poglavje v merilni tehnologiji TDR/TDT

Deset inovacij pri osciloskopih, nastalih v zadnjih letih

Seminar - Meritve TDR, TDS, S-parametrov

Spoznajte nova, popolnoma integrirana orodja za meritve TDR/TDS/S parametrov. Ta omogočajo načrtovalcem poiskati in karakterizirati napake ter hitro in zanesljivo odkriti vire impedančnih težav.

Seminar - Deset inovacij pri osciloskopih

Inovacije uporabniškega vmesnika osciloskopov, nastale v zadnjih letih, omogočajo hitrejše iskanje virov napak in analizo. Odkrijte, kakšne so nove zmogljivosti najsodobnejših osciloskopov, ki vam pomagajo skrajšati razvojne cikle.

Spletni seminarji

Keysight ponuja številne brezplačne spletne seminarje. Aktualna ponudba je v nadaljevanju. Izobraževanju uporabnikov so namenjeni tudi prikazi delovanja  izdelkov na Keysightovem Youtube kanalu.

Novi spletni seminarji pri Keysightu

Pridružite se Keysightovim strokovnjakom pri celoletnem ciklu enournih predavanj s področij visokih frekvenc in digitalnega razvoja! Prijave in več informacij

Naslednja predavanja:

  • Power Integrity – Troubleshooting Techniques to Identify and Solve Power Integrity Problems (11. julij)
  • Specifications to Consider When Choosing High Performance Probes: Not all Oscilloscope Probes are Created Equal (12. september)
  • Techniques for Component Characterization at Millimeter Wave Frequencies (17. oktober)

 

Amiteh-facebook-logo

Copyright Amiteh d.o.o. 2012-2018
Zadnja sprememba: november 2018
Zemljevid strani

Brnčičeva ulica 13
1231 Ljubljana – Črnuče
Tel: +386 (0) 590 17571 prodaja@amiteh.com